Nem érdekelt bennünket a különbség 2007.11.05.


Friss élményeiről kérdeztük Balogh Beát, a dániai hétvégéről szerencsésen visszaérkezett Cornexi-Alcoa csapatának kapitányát. A válogatott jobbszélső is kiemelte a jó körülményeket, valamint a csapat hozzáállását, melynek segítségével egy közel negyedórás gödörből küzdötték vissza magukat a lányok, és tartották nyitva a továbbjutás kérdését.

„Mindenképpen szerencsések voltunk az utazással kapcsolatban, mert nagyon gyorsan odaértünk, meg vissza is. Zökkenőmentes volt a beszállás, a SAS légitársaság külön check-in pultot tartott fenn a csapatnak, így nem kellett sokat várnunk. Viszont mindenre megvolt az elegendő időnk, ellenben nem volt felesleges várakozás. A szállásunk is nagyon szép volt, egy hatalmas élményfürdővel rendelkező wellness hotel, aminek nagyon csábító volt a látványa. Sonny és Laima egyből ki is próbálták. Többször voltam már Dániában, de ezek a körülmények más kategóriát képviselnek az eddigi tapasztalataimhoz viszonyítva. Még az is előfordult régebben, hogy kollégiumi szálláshelyen laktunk, ahol az étel éppen csak elég volt. Most viszont bőséges volt minden.

A meccs elején, úgy érzem, meglepetést okoztunk az Aalbornak, aztán pedig mi kerültünk hullámvölgybe, mert sok technikai hibát vétettünk. Tudva lévő, hogy a dánok rengeteg vaxot használnak, amihez a mérkőzés elején alkalmazkodnunk kellett, mert nagyon ragadt a labda. A kapuban is jobb teljesítményünk volt, a védekezésünk is összeállt, és nem érdekelt bennünket a nagyobb különbség. Hajtottunk, egy pillanatra sem adtuk fel. Az elért eredménynek valamennyire meg kell nyugtatnia minket, de elbízni nem szabad magunkat, mert a dánokra az a jellemző, hogy idegenben is nagyon jól tudnak játszani. Begyűjtöttük az első meccs tapasztalatait, és ezek alapján úgy érzem, meg tudjuk csinálni.”

Presstige Média
Fotó: V-Man


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. március
HKSzeCsPSzoV
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP