Sly Dániában járt 2007.12.12.


Laima Bernataviciutéhez hasonlóan Sladjana Djeric is ezen a héten kapcsolódott be a Cornexi-Alcoa téli felkészülésébe. A szerb válogatott hálóőr pihenéssel kezdte a háromhetes távollétét, majd edzőtábor és egy dániai túra szerepelt a programjában. Utóbbin a házigazdák felnőtt- és juniorcsapata, illetve Hollandia volt Slyék ellenfele.

Mivel töltötted az elmúlt három hetet?

„A Goldberger ellen játszottuk az utolsó őszi tétmeccsünket, majd a mérkőzés másnapján hazautaztam. Egy teljes hetet töltöttem a családommal otthon Zajecarban. Ezt követően Belgrádban vettem részt a szerb válogatott edzőtáborán, ahonnan december 4-én, kedden repültünk Dániába egy négycsapatos tornára.”

Hogyan szerepeltetek a tornán?

„A dán juniorokat legyőztük, a felnőtt válogatottjuktól vereséget szenvedtünk, Hollandiával pedig 25-25-ös döntetlen játszottunk. Végül így másodikak lettünk. Mindhárom meccsen védtem, közel a játékidő felét töltöttem a pályán. A keretben hárman voltunk kapusok: Ana Vojcic, Keterina Tomasevic és én. Anát ismerik a Cornexi-szurkolók, hiszen az Aalborgban játszik. Katerina egy hónapja igazolt Dániába az Esbjerghez, korábban a Nis kapusa volt.”

Anával szóbahoztátok az Aalborg-Cornexi EHF-kupa mérkőzést?

„Igen, emlegettük a két mérkőzést. Ana szerint két jó, közel azonos erősségű csapat találkozott, ezért is játszottunk ilyen izgalmas meccseket.”

Apropó Dánia. Tagjai voltak a válogatottnak a Dániában légióskodó játékosok?

„Obradovic és Bulatovic igen. Viszont így is volt hiányzónk bőven: például Batinic és Ognjenovic, illetve Popovic és Savic, akik – ahogy köztudott – Montenegró válogatottját erősítik.”

Mikor lesz együtt legközelebb a szerb válogatott?

„Márciusban lesz egy újabb összetartás, majd júniusban játsszuk az Európa-bajnoki selejtezőt.”

cornexikezilabda.hu
Fotó: Bölcsföldi István Péter


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. március
HKSzeCsPSzoV
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP