"Hajtott a bizonyítási vágy" 2008.02.04.


A Cornexi-Alcoa szempontjából kevés örömteli momentuma volt a Fejér megyei rangadónak. Ezek közé tartozott a fiatal játékosaink teljesítménye, hiszen mind a négy pályára lépő tizenévesünk gólokat szerzett. Közülük ketten, Emberovics Míra és Kiss Adrienn először voltak eredményesek bajnoki mérkőzésen. Az alábbi interjúban Míra foglalta össze a szombati benyomásait.

„Nagyon izgatott voltam az első pár percben, amikor a pályára kerültem, de szerencsére hamarosan sikerült feloldódnom. Hajtott a bizonyítási vágy, ami nagyon jót tett. Viszont egyből kaptam egy kétperces kiállítást, ami talán a rutintalanságomból is adódhatott. Kriszta nagyon hiányzott a csapatból, jó lett volna, ha játszik, mert sokat dobott volna a csapaton, de annak rendkívül örülök, hogy számoltak velem is.

A meccs hevében bele sem gondoltam az első találatom értékesítésekor, hogy az volt életem első felnőtt bajnoki gólja, inkább csak akkor, amikor Laimára cseréltek védekezésben, és ültem a kispadon. Akkor végigfutott rajtam egy nagyszerű érzés, hogy ez is megvolt. De innentől csak arra tudtam koncentrálni, hogy a legjobb formámat nyújtsam, és összeszorított fogakkal, oroszlánként küzdjek a Cornexiért, és ezzel segítségére legyek a csapatomnak. Szerettem volna, hogy egy küzdős kép alakuljon ki rólam, amit valójában érzek és teszek is a pályán; ezt lássa a közönség, és ezt a pozitív hozzáállást tapasztalja.

Jó érzés volt együtt játszani a csapattal, részese lenni a történéseknek, és nem csak a padon szurkolni a lányoknak. De csalódott voltam, hogy nem sikerült megfognunk a Dunaferrt, pedig sokat készültünk rá. Most is, mint mindig csak előre nézünk, azaz a következő bajnoki ellenfelünkre, a Vasasra koncentrálunk. Ez a találkozó különleges a számomra, pezseg tőle a vérem, hiszen én onnan érkeztem, és amennyiben lehetőséghez jutok, mindent elkövetek, hogy újra és a legjobb formámban bizonyítsak.”

Presstige Média
Fotó: Bölcsföldi István Péter


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. május
HKSzeCsPSzoV
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP