Három gól újoncként 2008.02.05.


Nem ritka, hogy az ifi és az NBI/B-s mérkőzéseken tíznél több gólt lő, jelenleg ötödik helyen áll az ifjúsági bajnokság góllövőlistáján, és szombaton végre tétmeccsen is bemutatkozott a Cornexi-Alcoa felnőtt csapatában. A Dunaferr ellen debütáló és rögtön három gólt szerző Kiss Adriennt kérdeztük a hétvégi élményeiről, valamint a felnőtt és az ifjúsági csapatban betöltött helyéről.

NBI-es mérkőzésen már többször helyet kaptál a nevezett játékosok között, de a Dunaferr ellen léptél először pályára…

A felnőtt csapat edzőmeccsein már többször pályára léphettem, és gólokat is szereztem, de az NBI-ben a szombati volt az első bajnokim. Ott, helyben nem is tudatosult bennem, hogy ez az első; igazán csak akkor fogtam fel, amikor a meccs után sorban kaptam a gratulációkat. Váratlanul ért, hogy Vura József pályára küldött, nem tagadom, kezdetben kicsit azért izgultam, nagyon szerettem volna bizonyítani. Nagyon jól esett, hogy a hetest rám bízta Józsi – utána már gördülékenyen ment mindent.

Persze nagyon sajnálom, hogy így alakult a felnőtt és az ifjúsági mérkőzés eredménye a hétvégén. De jönnek sorban a meccsek, melyeken azt szeretnénk, hogy az igazi Cornexit láthassák a szurkolóink.

Más poszton játszol az ifjúsági és a felnőtt csapatban. Okoz ez Számodra nehézséget?

Így van, az ifjúsági és az NBI/B-s csapatban a belső posztokon játszom – felváltva irányítót és átlövőt, ezzel szemben a felnőttek között a balszélen kapok szerepet. Akárhol számítanak rám, igyekszem a legjobb tudásomat adni és minél többet fejlődni. Ezt a helyzetet egy lehetőségnek tekintem arra, hogy minél sokoldalúbb játékos válhasson belőlem.

Természetesen nemcsak a posztomat, hanem a csapatban betöltött szerepemet illetően is más a helyzetem az ifiben, ahol lényegesen nagyobb felelősség hárul rám. Ott én vagyok a csapatkapitány, amire azért is büszke vagyok, mert ez azt mutatja, hogy edzőm, Mihály Attila és a csapattársaim a bizalmukkal tüntetnek ki. Értelemszerűen az elvárás is magasabb velem szemben; Attila nemcsak azt várja el, hogy a csapatot irányítsam, hanem hogy a góllövésből is kivegyem a részem.

cornexikezilabda.hu
Fotó: V-Man


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. március
HKSzeCsPSzoV
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP