Az új nevünk: Fehérép Alcoa FKC

2008.02.14.


A Köfém SC Kézilabda Kft. 2008. február 14-én szerződést kötött a Fehér Vállalatcsoporthoz tartozó Fehérép Kft-vel. A három és fél éves megállapodás értelmében a székesfehérvári székhelyű építőipari vállalat a női kézilabda-csapat névadó szponzorává vált, és a csapat a továbbiakban a Fehérép Alcoa FKC nevet viseli.

Jó ideje a levegőben lógott – ma eljött a pillanat: a csapatunknak új neve van!

A névváltás új korszakot nyit a klub történetében, de egyúttal egy másik lezárását is jelenti. A Cornexi Rt 1999-ben vált a csapat szponzorává, azaz közel kilenc éven keresztül Cornexi-Alcoa néven ismerte ország és világ a fehérvári női kézilabda-csapatot, mely 2005-ben EHF-kupa győzelmet aratott.

A szerződő felek célja, hogy a megkötött szerződés is egy hasonlóan tartós együttműködés kiindulópontja legyen, melynek révén a Fehérép Alcoa FKC ismert és elismert márkanévvé váljon a hazai és nemzetközi kézilabda-életben.

Példaértékűnek tartom egyrészt az elmúlt évek munkáját, melyet a Fehérép vállalatcsoport végzett, s amely nagymértékben elősegítette Székesfehérvár fejlődését is; másrészt, hogy létrejött a klub és a vállalatcsoport közötti együttműködés.” – kezdte köszöntő beszédében Warvasovszky Tihamér, Székesfehérvár polgármestere.

A szponzori szerződés aláírását követően Sipos Jenő, a Fehérép vállalatcsoport elnöke a következőket nyilatkozta a megállapodásról: “Bízom benne, hogy a most aláírt támogatás összege nyugodt és tisztes alapot biztosít a csapat munkájához, melyhez remélem, idővel jó eredmény, izgalmas teltházas meccsek, és örömünkben osztozó szurkolók társulnak. Remélem, ezzel az együttműködéssel ablakot nyithatunk egész Európára. Jó lehetőségnek tartom, hogy a kézilabdacsapaton keresztül a cégünk is ismerté váljon, de ugyanolyan fontos, hogy a Fehérép Alcoa FKC is sikereket érjen el. Minden esélyük megvan, hiszen a lányok tehetségesek, ehhez kell társulnia a munkának és némi szerencsének.

Balássi Imre, a Fehérép Alcoa FKC csapatát üzemeltető Köfém SC elnöke örömének adott hangott, és a hosszútávú kapcsolatban rejlő lehetőségekről beszélt: “A csapat életében egy sikeres korszakut zárunk le; ezúton is köszönöm a Cornexinek, hogy a nehéz időkben átvették a csapat támogatását. Mindíg öröm egy új szponzor megjelenése, főleg, ha az névadóként, hoszabb távra tervez velünk. Remélem, hogy a Fehérép Kft-vel új sikereket érünk el, és legalább olyan márkanévvé válik a Fehérép Alcoa FKC, mint elődje. Abban is bízunk, hogy mindkét fél számára előnyös és sikeres lesz az együttműködés, hiszen akkor lehet esély egy még hosszabb, a három és fél éven is túlmutató együttműködés kialakítására.

Képek: 1 2 3 4

Presstige Média


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. június
HKSzeCsPSzoV
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP