Rangadó után, újabb feladat előtt 2008.09.22.


A Dunaferr felett aratott siker és a szerdai, Békéscsaba elleni bajnoki között Kovács Angéla, a Fehérép Alcoa FKC jobbszélsője tekintett vissza a szombati rangadóra, és mesélt a csapat előtt álló hétközi megmérettetésről. Angéla véleménye azért is különösen érdekes, mert éppen Dunaújvárosból szerződött az előző szezon előtt Székesfehérvárra.

„A Dunaferr elleni mérkőzés azért sikerülhetett ilyen jól, mert nagyon motivált volt a csapatunk, nagyon akartuk a győzelmet, és mindehhez fegyelmezetten és jól védekeztünk. A két csapat összetétele hasonló: sok fiatal van mindkét keretben, viszont ami mellettünk szól, hogy a belső posztokon nálunk hosszabb a kispad, ezért több cserelehetőségünk volt, mint ellenfelünknek. A csapatmunka mellett kiemelkedő egyéni teljesítmények is hozzájárultak a sikerhez.

Dunaújvárosból mondhatni a kispadról érkeztem Székesfehérvárra, ahol szintén nem sok szerephez jutottam az első évben. Most más a helyzet. Nagyon jó érzés volt végig játszani a hatvan percet, és győztesen elhagyni a pályát. Ráadásul a régi csapatával szemben egy játékos mindig jobban akar bizonyítani. Végig, az első perctől kezdve az volt az érzésem, hogy meg lesz a győzelem. Még akkor is, amikor a második félidőben egyenlítettek az újvárosiak. Bíztam magunkban, hogy sikerül visszahoznunk azt az előnyt, amit a saját hibáinkból elveszettünk. Szerencsére így is lett.

Szerdán a Békéscsaba elleni találkozó izgalmasnak ígérkezik, mivel vendégeink három forduló után még veretlenek. Nekünk viszont mindenképpen hoznunk kell a kötelező meccseinket. Most játékban vagyunk, nem vagyunk fáradtak, és ha a dunaújvárosi meccshez hasonlóan odatesszük magunkat, és nem követünk el nagy hibákat, akkor biztosan sikerülni fog. Mivel soha nem vagyok elégedett magammal, én is próbálok felnőni a feladathoz, és egyre jobbá válni.” – nyilatkozta Kovács Angéla.

Presstige Média
Fotó: V-Man


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. július
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP