EHF: Redukálnunk kell a hibákat! 2008.11.06.


Az idegenbeli döntetlen ellenére sem volt elégedett Sótonyi László, az Fehérép Alcoa FKC vezetőedzője, aki szerint elsősorban a sok kiállítás és a technikai hibák után kapott gyors gólok miatt nem sikerült előnnyel hazatérnünk Patraszból. A visszavágón egyértelműen a továbbjutás a cél a görög bajnok ellen, de ehhez frissességre és a hibák számának csökkentésére lesz szükség.

„Nagyon jó körülmények fogadtak bennünket, de az idő rövidsége miatt nem volt időnk várost nézni a kellemes nyári időben. Az utazás hosszú volt, reggel fél nyolckor indultunk és este fél hét körül értünk oda.

A Patrasz csapata a várakozásnak megfelelő ellenfél volt, nem okozott meglepetést a játékuk, abszolút azt kaptuk, amire készültünk. Egy kicsit nagyobb figyelemmel és koncentráltsággal meg tudtuk volna nyerni a mérkőzést. Túl sokat voltunk emberhátrányban, s alapvetően ezért nem sikerült a kinti győzelmünk. Ez a döntetlen jó alap arra, hogy itthon nyerhessünk, és továbbjussunk.

Eléggé igénybe vette a csapatot az elmúlt hét – kezdve a Hódmezővásárhely elleni meccsel, majd az utazással, a kinti edzéssel és mérkőzéssel. Ezért kedden kezdtünk el igazából edzeni. Megnéztük, elemeztük a hétvégi meccs videóját; szerdán délelőtt egy rövidebb edzést tartottunk gyúrással; csütörtökön két, pénteken egy edzésünk lesz, szombaton pedig jön a visszavágó.

Mindenképpen a továbbjutás a célunk; ehhez maximális frissességre van szükségünk. Azon lesz a hangsúly, hogy jobban csináljuk a dolgainkat, hiszen még nem volt eddig olyan csapat, akitől ennyi indítás gólt kaptunk, mint a Patrastól. Nem voltunk elég agresszívek védekezésben, keveset faultoltunk, így azon is van javítani valónk. Azt várom, hogy szombaton azt nyújtsuk, amire a csapat valójában képes. A kinti meccshez képest redukáljuk le azokat a támadásokat, amelyek nem kapura lövéssel végződnek, azaz elsősorban a labdaeladásokat és technikai hibákat.” – nyilatkozta Sótonyi László.

Presstige Média


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2023. június
HKSzeCsPSzoV
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP