Olcsát kedden műtik 2009.02.22.


Az elmúlt időszakban az egyik legjobb formában lévő játékosát lesz kénytelen három-négy hétig nélkülözni a Fehérép Alcoa FKC. Kamper Olíviát már hónapok óta zavarják térdfájdalmak, és szakorvosi vélemény szerint elkerülhetetlen a műtéti beavatkozás, melyre a tervek szerint kedden kerül sor.

„A bal térdem már elég rég óta fáj. Folyamatosan szenvedtem vele, és már tovább nem lehet halogatni a műtétet. A porccal és a patellával van problémám.”

Mi okozhatta ezt a sérülést?

„Valószínűleg a terhelés miatt alakult ki egyik napról a másikra. Fájdalomcsillapítókkal játszottam az idei mérkőzéseken, valamint amennyire lehetett, hét közben kíméltük a térdem, hogy a hétvégi meccseken minél jobb állapotban legyen.”

Mennyi időt vesz igénybe a teljes felépülésed várhatóan?

„Nem túlságosan sok, három-négy hét. A Sportkórház orvosa, Dr. Pavlik Attila fog megműteni kedden.”

Az utóbbi hetekben igen jól játszottál. Ez a pár hetes kiesés milyen hatással lehet a folytatásra?

„Remélem, nem zökkent ki; én is úgy érzem, épp jó formában vagyok. Nagyon sajnálom, hogy nem halasztható tovább a műtét. Élvezem a játékot, bár a legutóbbi meccsünk nem sikerült…”

Mi történt veletek Nyíradonyban?

„Nem könnyű erről beszélni, nagyon akartam, akartunk nyerni, ezért eléggé el vagyok keseredve. Semmi nem jött össze tegnap, egyáltalán nem játszottunk jól. A védekezésünk nagyon rossz volt, és a támadások sem mentek. Rengeteg gólt kaptunk az első félidőben, a másodikban valamelyest javult a védekezésünk. Nem azt játszottunk, amit tudunk, mi ennél sokkal jobbak vagyunk! Ez az, ami igazán bosszantó.”

fkc.hu
Fotó: V-Man


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. július
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP