Újabb válogatott a Fehérépnél 2009.05.13.


Közel három hónappal azután, hogy Vincze Melinda csatlakozott a Fehérép Alcoa FKC-hez, klubunk Pastrovics Melinda személyében újabb magyar válogatott játékos érkezését jelentheti be. A 28. születésnapját ebben a hónapban ünneplő kapus Debrecenből igazol Székesfehérvárra, és egyéves szerződést írt alá új csapatával.

„Amikor megkeresett a Fehérvár – nem titok, immáron sorozatban a harmadik éve – szakmai szempontokat is figyelembe vettem, Sugár Timi személye döntő volt. A Fradiban éveken át együtt játszottunk, így jól tudom, hogy nagyon ambiciózus és pozitív személyiség. Úgy érzem, sokat tud még segíteni a fejlődésemben, a pályafutásomban. Emellett beszéltem Sótonyi Lászlóval is, aki felvázolta a célokat; olyan megfiatalított társasággal képzeli el a jövőt, mely akadályt nem ismer, s ez nekem nagyon szimpatikus volt. Ez volt a két fő szempont, ami miatt a Fehérép Alcoa FKC csapatát választottam.“

Mint magyar válogatott játékost jól ismerünk, de pár mondatban kérlek mutasd be eddigi karriered mérföldköveit a fehérvári szurkolóknak!

„Kiskunhalason születtem, és ott is kezdtem el kézilabdázni. Innen kerültem el a Ferencvárosba, ahol a Vasasnál kölcsönben eltöltött egy szezont is számolva hét évet húztam le. Itt éltem meg eddigi legnagyobb sikereimet is, sok olyan eredményt értem el a Fradival, amire büszke lehetek, mint az EHF-kupagyőzelem és a magyar bajnoki cím. Már az is nagy dolog, hogy ennyi éven át játszhattam ebben a patinás klubban, de a bajnoki elsőség egy életre szóló, feledhetetlen élménnyel szolgált. Az idei szezont a DVSC-Aquaticum csapatánál töltöttem, és egy év után a váltás mellett döntöttem. A tavalyi év végén a macedóniai Európa-bajnokságon képviselhettem Magyarországot, amit nagy sikernek érzek. Remélem, pályafutásom hátralévő éveiben még további szép élményekkel sikerül gazdagodnom – bízom benne, hogy épp Székesfehérváron!

Mik a terveid a közeljövőre?

„Mindenképpen a sportban szeretnék maradni. Egyelőre még a pályán szeretnék néhány évig bizonyítani, majd ezt követően talán fiatalokkal dolgoznék legszívesebben. Úgy gondolom, még sok sikert érhetek el a kézilabdában, ezért dolgozom a továbbiakban is keményen.“

fkc.hu
Fotó: V-Man


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. július
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP