Az Alcoa FKC-é az 1.000.000 forint! 2010.05.17.


Az Arany Ászok kézilabda szurkolók körében meghirdetett játékában az Alcoa FKC szurkolói voltak a legaktívabbak, és nyertek csapatuknak 1.000.000 forint támogatást. A csapat a nyereményt a Női Kézilabda NBI Arany Ászok Rájátszás utolsó, Dunaújváros ellen játszott mérkőzése előtt vette át.

Az Arany Ászok március végén együttműködést írt alá a Magyar Kézilabda Szövetséggel, de a klasszikus támogatás mellett újszerű, a női kézilabda rajongóit is megmozgató aktivitást indított el.

Az április 8. és május 8 között meghirdetett szurkolói játékában a kijelölt boltokban és vendéglátóipari egységekben Arany Ászokot vásárlók szavazhattak kedvenc NBI-es női kézilabda-csapatukra. A játék értelmében annak az egyesületnek, amelyre a játék egy hónapja alatt a legtöbb szavazat érkezett, 1.000.000 forintot adományozott az Arany Ászok.

A szavazás félidejében még szoros volt a verseny, hiszen ekkor még négy csapat is esélyes volt a támogatásra. A játék időtartama alatt minden nap sok szavazat érkezett, de a hajrában minden korábbi szavazatszámot felülmúltak a szurkolók. A négy befutó között volt az Alcoa Fehérvár KC női kézilabda csapat is, akik szurkolóik aktív részvételének köszönhetően végül meg is nyerték 1.000.000 forintos támogatást.

„A klasszikus támogatás mellett olyan játékot indítottunk el, amely valóban a kézilabda rajongókat mozgósítja, és az 1.000.000 forint az Arany Ászok és a szurkolótábor együttes ajándéka. Gratulálunk a fehérvári csapatnak nemcsak a támogatáshoz, hanem a szurkolóikhoz is – hiszen bebizonyosodott, velük teljes a csapat.” – mondta Sommer Ádám az Arany Ászok képviseletében.

„Nagy öröm számunkra, hogy a nyereményjátékban Székesfehérvár sportbarátai bizonyultak a legaktívabbnak, és ennek köszönhetően klubunk részesülhet a főnyereményben. Mindez értékes visszajelzés a számunkra a sportágunk és csapatunk népszerűségéről is. Ez a „győzelem“ azonban nem csak a mi sikerünk, hanem szurkolóinké és a régiónkban működő Arany Ászok partnereké is, akik felé szintén köszönettel tartozunk.“ – Balássi Imre az Alcoa FKC női kézilabda-csapatát működtető Köfém SC elnöke.

A játékban részt vevő szurkolók kézilabda kötődését is erősítették, hiszen a szavazók között naponta 100 darab szurkolói labdát sorsolnak ki a játék teljes időtartama alatt. Sok szurkoló többször is szavazott, a legtöbb székesfehérvári szavazatot beküldő Tóth Miklós az Arany Ászok képviselőjével együtt több száz szurkoló előtt adta át a támogatást a csapatnak.

„Nagy meglepetés volt számomra, hogy én küldtem be a legtöbb szavazatot. Nagyon örülök, hogy Fehérvár csapata nyerte a támogatást, és nagy megtiszteltetés, számomra, hogy személyesen itt lehetek, és átadhatom az Arany Ászok támogatását.” – mondta Tóth Miklós, a legtöbb szavazat beküldője Székesfehérvárról.


Arany Ászok – Magyar Kézilabda Szövetség együttműködés

Az Arany Ászok – a sport és a csapatjáték elkötelezett partnereként – 2010. március 30-án együttműködési szerződést írt alá a Magyar Kézilabda Szövetséggel, amely szerint a Magyar Kézilabda Szövetség ezüst fokozatú szponzora, névadó szponzora a Női Kézilabda NBI rájátszásának, valamint támogatja a felnőtt magyar női kézilabda válogatottat.

fkc.hu


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. február
HKSzeCsPSzoV
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP