A hét hírei 2010.05.17.


Rövidhírek: Vincze Melinda mellett Tilinger Tamara is az EB-selejtezőre kijelölt bő válogatott keretben! Érkezők és távozók az Itxakónál. Brecska Barbaráék sikere. V-Man fótók. Szavazzatok Szikora Melindára a „Bajnokság felfedezettje“ választáson! Sonny olasz bajnok! A Viborg nyerte a dán ligát.

Vasárnap (május 23.):

GuldBageren Ligaen: A Viborg címvédésével ért véget a dán bajnokság, miután a döntőben kétszer is jobbnak bizonyult a Randersnél. A harmadik helyen az FCK-t legyőző Vejen végzett.
1. mérkőzés: Viborg HK – Randers HK 36-31
2. mérkőzés: Randers HK – Viborg HK 25-27

Szombat (május 22.):

Olaszország: Sonata Vijunaite olasz bajnoki címet szerzett az ITC Ceramiche Salerno csapatával, miután a döntő harmadik mérkőzésén legyőzték a Teramót a két nyert meccsig zajló párharcban. Gratulálunk, Sonny!
1. mérkőzés: ITC Ceramiche Salerno – Leadercoop Teramo 24-21
2. mérkőzés: Leadercoop Teramo – ITC Ceramiche Salerno 21-20
3. mérkőzés: ITC Ceramiche Salerno – Leadercoop Teramo 33-26

Szerda (május 19.):

Szavazás: Ezúttal Szikora Melindát segíthetjük szavazatainkkal a kézi.hu oldalon: Kacu esélyes a „Bajnokság felfedezettje“ címre! A szavazás május 21-ig tart; öt ismétlés engedélyezett.
http://www.kezi.hu/szavazas_show_multi.php

Kedd (május 18.):

V-Man: 136 fotó a szombati Alcoa FKC – Dunaújvárosi NKKSE mérkőzésről:
http://v-man.hu/20100515_FKC-Dunaujvaros_32-37/index.html

Brecska Barbara: Bara nyolc góljával – csapata legeredményesebb játékosaként – az 1. Bundesligába lőtte a Bissingent. A feljutásért vívott döntőben bissingeni győzelmét követően a Bensheim vált a párharc esélyesévé, ám hazai pályán nem bírt az évad meglepetéscsapatával. Gratulálunk, Bara!
Bensheim – Spvgg Bissingen 22-28 (feljutott a Bissingen 59-55-ös összesítéssel)

Itxako: Újabb játékos leigazolását jelentette be az Itxako: A Ladától érkezik az orosz válogatott beálló, Natalia Kurbanova.

Hétfő (május 17.):

Magyar válogatott: A Csehország (május 26. 18:00, Pilzen) és Azerbajdzsán (május 30. 11:40, Nyíregyháza) elleni EB-selejtezőkre kijelölt 28 fős vállogatott keret:

Kapusok: Herr Orsolya (Váci NKSE), Pastrovics Melinda (FTC), Pálinger Katalin (Győri Audi ETO), Triffa Ágnes (DVSC-Korvex);
Jobbszélsők: Bódi Bernadett (Mondi-Békéscsabai ENKSE), Csáki Viktória (DVSC-Korvex), Kovacsicz Mónika (Viborg HK), Orbán Adrienn (Győri Audi ETO);
Jobbátlövők: Bulath Anita (DVSC-Korvex), Tomori Zsuzsanna (FTC), Sopronyi Anett (ASA-Consolis HNKC);
Irányítók: Bognár Barbara (DVSC-Korvex), Görbicz Anita (Győri Audi ETO), Kovacsics Anikó (Győri Audi ETO), Szucsánszki Zita (FTC), Temes Bernadett (Váci NKSE), Tilinger Tamara (Alcoa FKC);
Beállók: Balogh Barbara (FTC), Mayer Szabina (Győri Audi ETO), Szabó Valéria (DVSC-Korvex), Szamoránsky Piroska (Budućnost T-Mobile), Tóth Katalin (Mondi-Békéscsabai ENKSE);
Balátlövők: Szekeres Klára (Mondi-Békéscsabai ENKSE), Szűcs Gabriella (Oltchim Valcea), Tóth Tímea (Váci NKSE);
Balszélsők: Juhász Gabriella (DVSC-Korvex), Vérten Orsolya (Győri Audi ETO), Vincze Melinda (Alcoa FKC).

Itxako: A spanyol bajnok és kupagyőztes leigazolta Raphaëlle Tervelt, a francia válogatott csapatkapitányát. A 31 éves játékos Larvikból költözik Estellába (a norvég bajnokhoz szezon közben igazolt az Akaba Bera Bera csapatától). Az Itxakónál még további jelentős igazolások hivatalos bejelentése várható a következő napokban, akik közül a Diario de Navarra szerint az orosz szélső Emiliya Turey lehet az egyik. A csapattól hatan biztosan távoznak: Nely Carla Alberto, Christina Rhode, Laura Craciun, Marieke Van der Wal, Eli Pinedo és Conchi Berenguel folytatják máshol a pályafutásokat.

fkc.hu


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. február
HKSzeCsPSzoV
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP