A DVSC-Fórum ellen folytatjuk a rájátszást 2012.04.21.


Ebben a szezonban harmadszor mérkőzik meg egymással az Alcoa FKC és a DVSC-Fórum. A Karácsony előtti, debreceni meccsen négygólos hazai győzelem született, majd Konkoly Csaba második fehérvári bajnokiján 36-28-ra nyert az FKC. A két csapat rájátszásbeli összecsapásán is a két pont itthon tartását várja el a csapatától Vaszari Virág. Németh Kriszta lábközépcsont-törést szenvedett.

2012. április 21. (szombat), 18:00
NBI, 5-8. rájátszás, a 3. fordulóból előrehozott mérkőzés:
Alcoa FKC – DVSC-Fórum
Köfém Sportcsarnok
Játékvezetők: Bóna Szabolcs, Miskei Balázs


Vaszari Virág: „A DVSC fiatal, lelkes csapat“

„Örülök, hogy megint itthon játszunk, bár nyilván az idegenbeli sorozat nem lesz majd annyira kedvező, de kellően felkészülve azokon a meccseken is jól kell szerepelnünk. A DVSC ellen már [Konkoly] Csaba irányításával játszottunk idén [az alapszakaszban], és úgy gondolom, most sem szabad, hogy gondot okozzon a pontok itthon tartása. A DVSC fiatal, lelkes csapat, nem adják fel, küzdenek. Fontos lenne, hogy ellenük végre tényleg jól kezdjünk! A Vác ellen is az volt a tervünk, hogy az első perctől uraljuk a meccset, de ez ugye nem sikerült. A saját magunk dolgát tehetnénk ezzel sokkal könnyebbé, ha nem engednénk belelkesedni az ellenfelet.“


Németh Kriszta lábközépcsont-törés miatt kihagyja a szombati mérkőzést

„Igazából nem is tudjuk, hogyan történt ez a sérülés, mert nem emlékszem arra, hogy  valami gond lett volna a lábammal. Múlt péntek óta kezdett egyre jobban fájni a lábfejem, először csak enyhék, aztán egyre nagyobbak voltak a fájdalmak, főleg futás közben éreztem, amikor a lábujjaimon volt a testsúlyom. Szerda estére már nagyon bedagadt a lábam, így jobbnak láttuk orvoshoz fordulni. Ma [péntek] délelőtt voltunk röntgenen, ami megmutatta, hogy a lábközépcsontom eltört.

Nagyon nem örültem a hírnek, mert ez elvileg gipsszel és hat hét kihagyással járna, de az orvos azt mondta, ha már nem érzek majd fájdalmat a lábfejemben, akkor nyugodtan elkezdhetek újra edzeni, így remélem, nem lesz több egy hétnél ez a kihagyás. Az is elképzelhető, hogy fáradásos csonttörésem lett, vagy esetleg ráugorhattak meccs vagy edzés közben a lábamra. Szeretnék mihamarabb visszaállni, elkezdem a Bemer-kezeléseket a gyúrónkkal, Bíró Lászlóval, aztán majd meglátjuk, mi lesz.


Közvetítés

Fehérvár TV: szombat, 21:15 (felvételről)

fkc.hu
Fotó: Horváth Gyula


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2020. október
HKSzeCsPSzoV
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP