Újabb fordulatban bízva 2012.05.10.


A rájátszás eddigi négy fordulójában a végletek jellemezték az Alcoa FKC-t: a fehérváriak csak nyolcadikként kerültek a középházba, ott azonban az idei egyik legjobb sorozatukat produkálva három mérkőzést nyertek zsinórban, majd ezt követte a szezon talán legcsúfosabb veresége a Veszprém ellen. A váci bajnoki előtt Konkoly Csabánál érdeklődtünk, hogy ezúttal melyik arcát mutatja majd csapata…

„Nagyon remélem, hogy a hátralévő két fordulóban már nem játszhatnak kulcsembereink olyan rosszul, mint a Veszprém ellen tették. Próbáltuk magunkat a lehető leggyorsabban túltenni azon a mérkőzésen, melynek a legfőbb tapasztalata az volt, hogy két mérkőzést sosem szabad összekeverni, még akkor sem, ha időben olyan közel is voltak egymáshoz.

Jóval koncentráltabban és fegyelmezettebben kell játszanunk, mint múlt szombaton! Az a fajta csapatmunka és taktikai fegyelem, ami az azt megelőző meccseken jellemzett minket, most fellazult, és mondhatni nem jött be nekünk semmi. A Veszprém örömjátékszerűen, minden mindegy alapon sikeresen bedarált minket. Ami különösen fájó volt, az a tizenegygólos különbség. Mindez intő példa a Vác elleni meccsre, bár ott idegenben még nehezebb dolgunk lesz. A Veszprém otthonában elért sikerre építkezhetünk, ha olyan összeszedettség lesz ránk most is jellemző, akkor lehet keresnivalónk.

Sajnos Rádl Timi belázasodott a héten, Németh Krisztára és Lelkes Noémire továbbra sem számíthatunk, valamint Trishchuk Kristának megsérült a vádlija. Az első vizsgálat szerint szerencsére nem szakadt be, így bízunk benne, hogy ott lehet velünk a Vác ellen, de erről biztosat csak pénteken tudok mondani.

A Vác otthonában olyan védekezés az alapelvárás, amit ellenük hazai pályán mutattunk. Uhrakova szervezőjátéka és a Tápai-Klivinyi lövőpáros hatástalanítása szükséges a jó eredményhez, ezért nagyon hangsúlyos lesz a védőfalunk és a kapus teljesítménye.“

fkc.hu
Fotó: Horváth Gyula


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. június
HKSzeCsPSzoV
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP