Szombaton Érdre látogatunk 2012.08.03.


Pål Oldrup Jensen tanítványaira újabb, a magyar bajnokság élvonalához tartozó ellenfél vár: a Fehérvár KC az előző szezon negyedik helyezettjének, az ÉTV-Érdi VSE-nek az otthonába látogat felkészülési mérkőzésre. Mindkét oldalon hiányozni fognak a magyar válogatottban, illetve Londonban szereplő játékosok és szakvezetők.

Pål Oldrup Jensen, az FKC vezetőedzője:

„A játékunk különböző szempontokból is előrelépést mutatott a Siófok elleni mérkőzésen, így például javult a védekezésünk, különösen a kettes pozícióban. De lerohanásaink is gyorsabbak voltak, és ponosabban lőttünk.

A következő kemény feladat szombaton vár ránk, amikor Érdre látogatunk. A mérkőzést illetően az az elvárásom, hogy továbbra is szorgalmasan dolgozzunk a védekezésben, illetve természetesen, hogy minden játékosom, aki pályára lép, a legjobbját nyújtsa. Általánosságban azt szeretném látni, hogy minden olyan elemben tovább fejlődjünk, amelyeket nap mint nap gyakorlunk.

Tudjuk, hogy újra egy jó csapattal találkozunk, és ezért tiszteljük is őket, de ha keményen dolgozunk, és újabb lépéseket teszünk előre, akkor az élmezőnyhöz tartozó csapatok is csak a legjobbukkal lehetnek képesek nyerni ellenünk.“

A várható hiányzók:

ÉTV-Érdi VSE: Kovács Anna, Vincze Melinda, Kristina Franic, illetve Szabó Edina;
Fehérvár KC: Horváth Bernadett, Kristina Trishchuk, illetve Siti Bea.


Pål Oldrup Jensen – ahead of the friendly match against ÉTV-Érdi VSE on Saturday

„We saw improvements in different aspects of our game against Siófok. We were better in defense, especially in the number two positions. But we also had more speed in the fast breaks and were shooting better.

We have our next tough challenge on Saturday, when we will visit Érd. My expectations are to keep working hard in defense and of course, that all the players who get the chance to play shall do their best. In general, we will try to improve further in the tasks that we are working with day by day.

We know that we will meet another good team and we shall respect them for it, but if we work hard and keep improving, even good teams will need to be at their top to beat us.“

fkc.hu
Fotó: Fehér Viktor (
http://v-man.hu)


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2020. december
HKSzeCsPSzoV
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP