Vegyes vezetőedzői tapasztalatok 2012.08.06.


Szombaton az ÉTV-Érdi VSE ellen játszott felkészülési mérkőzést a Fehérvár KC, és a két felforgatott összeállításban pályára lépő csapat meccsét a hazaiak nyerték 30-27-re. A fehérváriak vezetőedzője, Pål Oldrup Jensen a vereség ellenére újra számos pozitív tapasztalatot szerzett, de értékelésében azokat a játékelemeket is megemlítette, melyekkel ezúttal nem volt elégedett.

„Az Érd elleni mérkőzésről általánosságban az a benyomásom, hogy kifejezetten változatosan játszottunk. Rendben volt a felállt játékban a védelmünk, de az első félidőben nem volt megfelelő a visszarendeződésünk. A kapusaink mindkét félidőben jól teljesítettek.

A mérkőzés jelentős részében jól játszottuk a támadásainkat és a lerohanásainkat, de csak a támadásbefejezésig. A lövéseink nem voltak elég jók, és túl sok helyzetet hagytunk ki különösen egy az egyben a kapussal szemben.

Azt terveztem, hogy ezúttal többet fogom használni a fiatalabb játékosokat, de nem döntöttem el előre, hogy mennyi játékidőt szánok majd nekik. Úgy gondolom, mindannyian megmutatták, hogy szorgalmasan dolgoznak, és sokat fejlődtek. A játékuk pozitív tapasztalatként szolgált számomra.

Mindent egybevetve úgy lehet összegezni a mérkőzést, hogy a feladataink közül többet is jól megoldottunk, de a meccs újra megmutatta, hogy mely területeken van még tennivalónk.“


„In general, my impression was that against Érd we played a match were our game was very variable. We were OK in established defense, but in first half, we didn‘t run back good enough. Our goalkeepers performed well in both halves.

In most part of the match, we played well in attack and in fast-break, but just until the finishing. Our shooting was not good enough and we missed too many chances especially one against one with the goalkeeper.

I planned to try to use our younger player more this time, but I hadn‘t decided in advance how much playing time I would give them. I think all of them showed that they are working hard and that their skills have improved. It was a positive experience.

All together, the summary has to be that we did some of our tasks well, but the match has shown us again where we still has work to do.“

fkc.hu
Fotó: Horváth Gyula


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2020. november
HKSzeCsPSzoV
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP