A szezonvégi küldetés második állomása 2013.04.16.


Az 5-8. helyekért folyó rájátszás első fordulójának két győztese találkozik szerdán (18 órakor) a Köfém Sportcsarnokban. Az alapszakaszt ötödikként záró Fehérvár KC egyértelmű célja ennek a helyezésnek a megtartása, amihez elengedhetetlen, hogy legyőzze a Veszprém Barabás gárdáját. A két csapat idei mindkét meccsén hazai győzelem született: a királynők városában egy, a királyokéban három volt a különbség a vendéglátók javára.

2013. április 17. (szerda), 18:00
NBI, 5-8. rájátszás, 2. forduló:
Fehérvár KC – Veszprém Barabás DT
Köfém Sportcsarnok
Játékvezetők: Tomecskó-Hunyadi Tamás, Unyatinszki Tamás

Azari Fruzsina, a Fehérvár KC jobbszélsője: „Nagyon hajtós, nehéz mérkőzésre számítok, mert a veszprémi fiatalok újra jó formába kerültek, de mindenképp a két pont megszerzése a célunk. Az őszi, idegenbeli meccsről nincsenek jó emlékeim ellenük, mert rögtön az elején piroslapot kaptam, és ki is kaptunk. A nálunk játszott meccsen viszont jól játszottunk, magabiztosan nyertünk – remélem, most is így lesz!

A Veszprém gyors, futós és nagyon lelkes csapat, harcolnak a végsőkig, viszont rutintalanok még, bizonyos szituációkban megremeghet a kezük. Optimista, jó hangulatban várjuk a veszprémiek elleni meccset, mindenképp kell a győzelem, mert szeretnénk megőrizni az ötödik helyet. Pénteken, a Vác elleni jótékonysági meccsen sajnos húzódás miatt nem játszhattam, de szerencsére már minden rendben, 100%-os állapotban várom a bajnokit.“


Tilinger Tamara, a Fehérvár KC irányítója: „Csak a győzelem elfogadható, mert nem fér bele egy botlás sem, hiszen az ötödik helynél nem szeretnénk alább adni. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy itthon tartsuk a pontokat! Az utóbbi meccseinket azzal nyertük meg, hogy a védekezésünk összeállt, és az ebből indított támadásaink is jól sikerültek, valamint jó tempóban bírtuk végigjátszani a hatvan percet. Ez lehet célravezető a Veszprém ellen is, de azt jó lenne elkerülnünk, hogy félidőben hátrányban legyünk, mint voltunk mostanában párszor.

Bízom benne, hogy végig vezetve fogunk nyerni holnap. Végre tényleg itt a jó idő, és ezzel egy kicsit a szezon vége hangulat is… Érezhető rajtunk a fáradtság, de mindenki a lehető legjobban akarja lejátszani a hátra lévő öt mérkőzést. Összeszedjük a tartalékokat, és nem lesz gond!“


Közvetítések:

Szerda, 17:50: www.cunder.hu (Live Stream)
Szerda, 20:20: Fehérvár TV (felvételről)

fkc.hu
Fotó: Fehér Viktor (
http://v-man.hu)


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. május
HKSzeCsPSzoV
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP