„Jó látni, hogy javul a játékunk“ 2013.08.07.


Pénteken a Slavia Praha csapatát, kedden pedig már az FTC-Rail Cargo Hungaria-t fogadta a Köfém Sportcsarnokban a Fehérvár KC, majd csütörtöktől szombatig Horvátországban játszik három meccset Pål Oldrup Jensen együttese. Az FKC mestere egyértelmű fejlődést látott tanítványai játékában a Ferencváros elleni mérkőzésen.

„Nagyon elégedett vagyok a Ferencváros elleni mérkőzéssel, különösen a támadó játékunkkal. Sokkal összeszedettebbek voltunk, és jobban összpontosítottunk a megbeszélt feladatainkra. Jó látni, hogy javul a játékunk.

Sokkal jobban és többet mozogtunk támadásban. Szintén jobb volt az összjátékunkban az időzítés, és taktikusabban is játszottunk. Mindez együtt okozta a fejlődést az előző héthez képest.

Tovább fogunk dolgozni a támadó és védő játékunkon egyaránt. Azon vagyunk, hogy több védekezési rendszerünk legyen, és azokban otthonosan mozogjanak a lányok. Jelenleg ez az első számú feladatunk a lerohanás mellett. Ebben a játékelemben csökkentenünk kell a hibáink számát.“


„I‘m very satisfied with the match against Ferencváros, especially with our attacking game. We were more concentrated and we focused on our tasks that we agreed. It is good to see that our play is improving.

We moved a lot better and a lot more in our attack. We have also better timing towards each other and we play better tactically. All this together make the improvement we could see compared to last week.

We will continue to work with our play both in defense and attack. We are trying to develop more defense systems and make the girls comfortable with this also. This will be task number one together with our fast breaks; we need to reduce the number of our technical faults in this part of our play.“

fkc.hu
Fotó: Fehér Viktor (
http://v-man.hu)


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. július
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP