A hét hírei 2013.09.02.


Rövidhírek: A hét fotója. Szombaton a bajnokhoz látogatunk: Győri Audi ETO – Fehérvár KC a Magvassyban! Ifjúsági és serdülő csapatunk eredményei. Viktor fotói és a Fehérvár TV összefoglalója a Siófok elleni győzelemről.

A hét fotója:

Fruzsi a magyar motocross-bajnok Skoff Gáborral, valamint a CEP-termékekkel (http://www.cepcompression.com)


Következő mérkőzés:

2013. szeptember 7. (szombat), 18:00
NBI, 2. forduló:
Győri Audi ETO – Fehérvár KC 
Győr
Játékvezető: Dobrovits Csaba és Tájok Péter Dr.

Ifjúsági mérkőzés: 14:00
Junior mérkőzés: 16:00


Szeptember 2. (hétfő):

V-Man: Viktor fotói a győztes szezonkezdetről:
http://v-man.hu/20130831_FKC-Siofok_35-30/

Fehérvár TV: A Siófok elleni győzelem összefoglalója:
http://www.fehervar.tv/index.php?pg=video&cid=3&vid=9119&autoplay=true

Ifik és serdülők: Virincsik Anasztázia beszámolója a siófoki ifjúsági és a dunaújvárosi serdülő tornáról:

„Augusztus 19-20-án hat-hat csapat részvételével ifjúsági és junior torna került megrendezésre Siófokon, amelyen az ifi csapatunk szerepelt. Először játszottunk így együtt, hiszen a junior keret ifi korú, valamint a serdülő csapatunk játékosai alkotják  ezt a gárdát, akik külön csoportban végzik az edzésmunkát. Az első két mérkőzésen ezért még az összehangolódás jellemezte a játékunkat, de utána  már egyre jobban játszottunk. Az FTC csapatától kevés góllal kaptunk ki, majd a dunaújvárosiakkal szemben egy nagyon rossz mérkőzésen szintén vereséget szenvedtünk. Ezek után elbeszélgettem a lányokkal, és a fejeket rendbe téve a Veszprémet sok góllal vertük meg. Másnap, az idén az ifi bajnokságban szereplő, Nemzeti Akadémia csapatát simán legyőztük, majd a Siófokkal szemben is nagy gólarányú sikert értünk el. Így végül a második helyen zártuk a tornát.

Legfontosabb a védekezés összerakása volt, hiszen jó fizikai adottságú játékosaink vannak, csak az akaratot és a küzdeni tudást kellett előhozni belőlük, valamint a támadásban és a lerohanásban a taktikai fegyelmet kértem tőlük, amihez jól alkalmazkodtak. Szendrey Viki, Szemenyei Anna, Szemmelrock Dóri és Vörös Szimonetta teljesítményét külön kiemelném.“

Az FKC csapata: Szendrey Viktória, Németh Orsolya, Biró Benita (kapusok), Dömötör Döníz, Furák Nóra, Halász Evelin, Hudra Enikő, Kamondi Petra, Kolics Viktória, Kovács Dorina, Nagy Martina, Őri Fanni, Piazza Dóra, Piller Kármen, Rideg Renáta, Sajdik Anita, Sebestyén Fanni, Szemenyei Anna, Szemmelrock Dóra, Vörös Szimonetta. Edző: Virincsik Anasztázia.

„Serdülő csapatunk ötcsapatos tornán szerepelt a dunaújvárosi Kohász Kupán. Az első mérkőzést a házigazdákkal játszottuk, és tipikusan első meccses formát mutattunk, azaz az Újvárosiak vezettek szinte végig, de a lányok szíve meg akarata a végjátékban azt eredményezte, hogy nyerni tudtunk. Utána két könnyebb meccset játszottunk, ahol mindenki pályára lépett, így pihentettem a kezdő játékosaimat. A Veszprémet és az Érdet is sok góllal vertük meg, nagyon egységes csapat képét mutattuk. Szinte alig hibáztunk ezeken a meccseken. Az utolsó mérkőzésen egy nagyon erős Váccal kerültünk szembe. A kitalált taktikát megvalósítva, óriási küzdőszellemmel sikerült nagyon jó színvonalú mérkőzésen nyernünk úgy, hogy az irányítónk, Piller Kármen sérülés miatt nem játszott ezen a meccsen. Kemény, nyitott falas védekezés mögött nagyon jó kapusteljesítménnyel, látványos lerohanásokkal és szép támadásokkal végig kézben tartottuk a mérkőzést. Hiába egyenlített ki az ellenfél másfél perccel a vége előtt, higgadtak maradtak a lányok, és még két gólt tudtunk lőni. Csapatunk legjobbja Vörös Szimonetta volt, de úgy gondolom, mindenkit kiemelhetnék!

Júliusban, mikor elkezdtük a munkát, azt mondtam a lányoknak, hogy a védekezésben kell sokat fejlődnünk, hogy ha jó eredményeket szeretnénk elérni. Vallom, hogy agresszív támadó szellemű védekezésből sok könnyű, lerohanásos gólt tudunk lőni, ami megadja a felállt védelem elleni támadójátékunk alaphangulatát is. Az egész nyári felkészülésünk jól sikerült, sokat dolgoztunk, és jó hangulatú edzéseken vagyunk túl. Mint CSAPAT látom egységesnek a lányokat.“

Az FKC csapata: Németh Orsolya, Biró Benita, Szentesi Eszter (kapusok), Dömötör Döníz, Hudra Enikő, Járossy Dominika, Kamondi Petra, Kis Dominika, Kuczi Dorina, Nagy Martina, Őri Fanni, Piazza Dóra, Piller Kármen, Ruszanov Nikoletta, Sebestyén Fanni, Vörös Szimonetta, Tángli Anita, Tóth Alexandra. Edző:Virincsik Anasztázia.

fkc.hu


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2020. december
HKSzeCsPSzoV
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP