Susu idei kapus-kirándulása 2015.03.29.


Sugár Tímea évről-évre közös kirándulást szervez tanítványainak, mely programokba a szórakozás mellett mindig szerepel egy kis szakma is. Ezúttal Érdre, a Magyarország-Spanyolország válogatott mérkőzésre látogatott el Szendrey Viktóriával, Hajek Rékával, Bíró Benitával, Hernádi Dorinával és Leiner Bernadettel.

Szendrey Viktória, a Fehérvár KC junior kapusa:

„Ahogy minden évben, úgy idén is, Sugár Tímea által szervezett kapus-kiránduláson vehettünk részt. Ezeket a napokat nem csak a programok miatt várjuk nagyon, hanem azért is, mert a csapaton belül mi kapusok egy összetartó csoportot alkotunk, hiszen az álmaink, céljaink, amiért küzdünk, ugyanazok.

Jól telnek ezek a napok, sokat nevetünk, mókázunk. Persze a szórakozás mögött van egy kis tanulás is, minden alkalommal válogatott kapusokat láthatunk testközelből védeni, elleshetünk tőlük egy-két mozdulatot, melyeket majd a mi védésünkbe is beépíthetünk.

Ezúttal két teljesen különböző védési stílust, Kiss Éváét és Silvia Navarróét figyelhettük meg. Évike magas, így neki csak egy karnyújtásnyira van a felső sarok, míg a spanyol kapus elő példa arra, hogy a kapuban nem csak a magasság számít, hanem a gyorsaság és a kitartás is.“


Leiner Bernadett, a Fehérvár KC ifjúsági kapusa:

„Nagyon jól éreztük magunkat a hétvégén. Susu elvitt minket az érdi Pataki cukrászdába, ahol nagyon finom sütiket ettünk. Utána találkoztunk a két meglepetés vendéggel, Szikora Melindával és Emberovics Mírával. Sokat beszélgettünk velük, jó volt a hangulat. Majd megtekintettük a Magyarország-Spanyolország női válogatott kézilabda mérkőzést. Nagyon izgalmas volt a meccs, jól játszottak a lányok. A mérkőzés után a fehérvári játékosokkal, Horváth Bernadettel, Mayer Szabinával és Kiss Évával közös fotókat készítettünk. Én személy szerint csodálatosan éreztem magam, és örültem, hogy részt vehettem ezen a programon.“

fkc.hu


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. július
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP