Kézilabdázóink a FEZEN fesztiválon 2015.08.01.


A Vidi 1985-ös, UEFA-kupadöntős futballcsapatának legendái, a TLI Alba Fehérvár kosarasai és a Fehérvár AV19 jégkorongozói után a FEZEN zárónapján, szombaton női kézilabdázóink látogattak a zenei fesztiválra, ahol ismét hangsúlyos szerepet kapott a sport.

A szervezők 2011-ben már létrehozták a Bajnokok Városa elnevezésű sátrat, ezúttal a Bajnokok Reggelije névre keresztelt rendezvényhelyszínen találkozhattak a koronázó város ismert sportolói a szurkolókkal. Női kéziseinket ezúttal Hrabovszky Helga, Májer Krisztina, Sipeki Flóra, valamint a másodedző, Siti Beáta képviselte.

A lányok bécsi kirándulás, a Hypo Niederösterreich ellen vívott két edzőmeccs után egy nappal, szombaton késő délelőtt és kora délután vendégeskedtek a rendezvényen. A három játékos láthatóan élvezte a Takarodó úton töltött két órát, a sportos megmozdulások után hosszasan bolyongtak a zenei napok területén. Siti Bea kivételével a többiek az esti koncertekre is visszatértek a színpadokhoz.

Másodedzőnk amúgy az utóbbi fél évtizedben rendszeres látogatója a FEZEN-nek, ezúttal is két estét töltött a fesztiválon.

„Minden jel arra mutat, hogy a fesztiválozásban későn érő típus vagyok. A sportkarrierem ideje alatt ugyanis maximálisan a pályafutásomra koncentráltam, így akkoriban még nem igazán volt időm ilyen rendezvényekre járni. Az utóbbi három-négy évben azonban magával ragadott a fehérvári koncertek hangulata Nagyon jó érzés kilátogatni az egykori MÁV-pályára, függetlenül attól, hogy sosem tartottam magamat nagy fesztiválozónak. Komoly várakozással telve jöttem ki idén is a FEZEN szerdai és pénteki napjára, szeretem látni, hogy milyen sokféle stílus találkozik egy ilyen kulturális rendezvény alkalmával. A zenei ízlésembe sok minden belefér, így a rockzenét is meghallgatom adott esetben. Az első napon azonban mindenképpen szempont volt a Halott Pénz, valamint az este fénypontja, a Judas Priest. Pénteken pedig egyértelműen Ákos koncertje miatt érkeztem, akinek a zenéjét egyébként is kedvelem” – mondta Siti Bea.

Horog László


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. március
HKSzeCsPSzoV
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP