„A jó élményekből akarunk építkezni“ 2016.01.22.


A Fehérvár KC az MTK Budapestet fogadja szombaton, 17 órakor a Köfém Sportcsarnokban. A felnőtt összecsapás előtt ezúttal nem lesznek utánpótlás-bajnokik, a vendégek kérésére a junior és ifjúsági csapatok február elején mérik majd össze tudásukat. Ezen a héten pont került Horváth Bernadettnek a Dunaújvárosba történő átigazolására.

Január 23. (szombat), 17:00
NBI, 15. forduló:
Fehérvár KC – MTK Budapest
Székesfehérvár, Köfém Sportcsarnok
Játékvezetők: Herczeg Péter, Südi Péter


Bakó Botond, a Fehérvár KC vezetőedzője:

„Nem a visszavágás az őszi vereségért foglalkoztat bennünket, ennél sokkal fontosabb, hogy a mostani pozitív tapasztalatainkat folytassuk és megerősítsük, nem akarunk negatív dolgokkal foglalkozni. A jó élményekből akarunk építkezni és előre lépni! Bízom benne, szombatig felépül néhány ember a sérültjeink közül, és a múlt hetinél hosszabb kispaddal vághatunk neki ennek a mérkőzésnek. Igazából ettől függetlenül is célunk nyilvánvalóan a győzelem elérése, az, hogy továbbra is saját kezünkben tartsuk a kívánt pozíció elérésének lehetőségét. Ezért dolgozunk.“


Szombaton nem lesz junior és ifjúsági mérkőzés!

A vendégek kérésére nem a felnőtt mérkőzés előtt, hanem későbbi időpontban, február 3-án (szerdán) játsszák le a Fehérvár KC és az MTK Budapest csapatai a junior és ifjúsági bajnoki mérkőzésüket. Most szombaton tehát nem lesz utánpótlás-meccs a felnőtt bajnoki előtt, így a Köfém Sportcsarnokba 16 órától várjuk a szurkolókat a 17 órakor kezdődő felnőtt mérkőzésre.


Változások a játékoskeretünkben

Az elmúlt hetekben több változás is történt a Fehérvár KC csapatában. Horváth Bernadett Dunaújvárosba szerződött, Szemenyei Anna befejezte az aktív pályafutását, míg a klub több saját nevelésű, utánpótláskorú játékosa vált a felnőtt keret rendszeres tagjává.

Horváth Bernadett november közepén jelezte távozási szándékát, és miután a két klub, a Fehérvár KC és a Dunaújvárosi KKA megyezésre jutott az átigazolását illetően, a 25 éves beállót ezen a héten leigazolta új egyesülete.

Szemenyei Anna sérüléssel bajlódott a szezon első felében, sikeres rehabilitációját követően az ősz utolsó meccsein már mérkőzéseket játszott az FKC junior NBI-es és felnőtt NBII-es csapatában, ám a télen úgy döntött, hogy a tanulmányaira szeretne koncentrálni, és befejezi a kézilabdázást.

A távozók helyét a napi edzésmunkában utánpótláskorú játékosok töltötték be, így a már korábban is a felnőtt kerethez tartozó Rideg Renáta és Rózsás Josephine, illetve a keretbe bekerülő két serdülő válogatott, Hudra Enikő és Utasi Linda.

fkc.hu
Fotó: Komáromi Thomas


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. március
HKSzeCsPSzoV
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP