Best of Vali 2006.05.20.


Már néhány hete köztudott, hogy Szabó Valéria elszerződik a Cornexi-Alcoa-HSB Holding csapatától. Összeállításunkban a népszerű beállóval készített rövid interjú, valamint Valitól vett idézetek kis gyűjteménye olvasható.


Sűrű nyár

„Jó néhány emlékezetes mérkőzést vívtunk az elmúlt két szezonban. Természetesen az EHF-döntő hatalmas élmény volt, de ez igaz a tavalyi EHF-sorozat valamennyi meccsére is. A mérkőzéseken túl nagyon tetszettek az utazások és a városok, ahova eljutottunk.

Melyek voltak a legjobb mérkőzéseim a Cornexiben? Talán a Ferencváros elleni EHF-elődöntő budapesti visszavágója. Az idei szezonban pedig a Podravka elleni idegenbeli meccs. Annak külön örülök, hogy az utolsó, a szerdán lejátszott meccsen is jól ment a játék.

Nyaralni nem lesz sok időm az idén. Államvizsgázom a szegedi egyetemen, és tagja vagyok a június 25-én kezdődő főiskolás világbajnokságra készülő keretnek. Azért remélem, hogy marad néhány napom egy horvátországi kiruccanásra.” – mesélte Vali a csapat évadzáró bankettjén.

Elnöki szavak

„Vali nemcsak a csapatunknak, hanem a „Cornexi-családnak” is fontos tagja volt. Mind a pályán mutatott hozzáállása, mind a pályán kívüli egyénisége sokat jelentett a számunkra. Bízom benne, hogy a Székesfehérváron eltöltött két évre mindig szívesen fog visszaemlékezni. Sok sikert és nagyon szép további pályafutást kívánok neki.” – mondta Balássi Imre, klubelnök.

Vali mondta…

„A tavalyi EHF-kupa győzelmünk elérésében nagyon sokat köszönhettünk az olyan erős „középcsapatoknak”, mint a Hódmezővásárhely, akik révén a színvonalas magyar bajnokságban hétről-hétre kemény csatákat kell megvívnunk. Ez teszi a magyar csapatokat a nemzetközi porondon versenyképessé.” (2005. szeptember, a Hódmezővásárhely elleni mérkőzés előtt)

“Kíváncsian vártam ezt a tesztelést. Nagyon élveztem minden pillanatát, főleg a bukkanókat és tócsákat. Különösen tetszett, hogy ilyen sáros úton is gyorsan, 160 km/h sebességgel mentünk és csúszkáltunk.” – mesélt az élményeiről Vali, akinek jártassága az autósportokban nagy tetszést aratott a jelenlévő szakmabeliek között. (2005. december, Pálocska Henriett raliversenyző tesztelésén)

„A legutóbbi raliautózás után szokatlan volt a mindössze két „lóerő”. Kicsit izgultam, amikor megtudtam, hogy nekem kell hajtanom a lovakat, de szerencsére segítettek mellettem. A végére már ráéreztem, mennyire kell húzni vagy engedni őket. Nagyon jó érzés volt, tetszett.” – mondta Szabó Valéria, miután leszállt a „vezetőülésről”. (2006. január, fogathajtás a Kunos Lovardában)

Forrás: Presstige Média


cornexikezilabda.hu


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. július
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP