Fehérvár – Szentpétervár – Fehérvár 2006.05.23.


Vasárnap Szentpétervár felé vette az irányt a már „régi cornexisnek” számító Elena Kordyuk és a szezon felfedezettje, Kristina Trishchuk. A Cornexi-Alcoa-HSB Holding két orosz légiósa az indulás előtt mesélt az elmúlt idényről, a nyári programjukról és a jövő évi céljaikról.


„Vasárnap indulunk haza Szentpétervárra Kristinával együtt. Én hosszabb ideig maradok, június 28-én érkezem vissza a felkészülésre. Kristina már előbb hazajön.” – mondta Lena, hozzátéve, hogy nem sokáig marad szülővárosában, mert nagymamáját fogja meglátogatni. „Egy 2000 km-re lévő, déli városba utazom, Krasznodar mellé a nagymamámhoz. Oroszország nagy ország… Ott délen jó idő van, de napozni azért nem lehet.” – magyarázta nevetve.

„Nagyon jó volt az eddig eltöltött két év. Most az utolsó meccsem elég jól is sikerült. De azt tudom, hogy a formámon sokat kell javítanom, mert nem elég stabil. Kicsit hullámzó a teljesítményem, ezen szeretnék változtatni a jövőben. Remélem, jobb lesz a következő szezon.” – értékelte Lena a teljesítményét.

Kristina Szentpétervár közelében lakik, de nem fog sok időt otthon tölteni. „A szünetben haza megyek a családhoz, két hétig leszek Oroszországban, utána jövök vissza Budapestre, ahol magyarul fogok tanulni. Szeretném minél jobban megtanulni a magyar nyelvet.” – mesélte (egyelőre) Lena tolmácsolásában.

„A következő szezonban szeretnék többet segíteni a csapatnak, és jobban kivenni a részem a feladatokból, hogy jobb eredményeket érhessen el a csapat. Nagyon jól érzem magam a Cornexinél, jó érzés, hogy ilyen sokan szurkolnak nekünk, nálunk ez nem annyira szokás, ez nagyon kellemes élmény. Hatalmas meglepetés volt, amikor oroszul írták ki nekem egy táblára, hogy „legacélosabb” – azaz nagyon kemény! Köszönöm szépen!” – üzente Kristina a szurkolóknak.

Forrás: Presstige Média
Fotó: Bölcsföldi István Péter


cornexikezilabda.hu


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. június
HKSzeCsPSzoV
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP