Ha nyár, akkor strandkézilabda... 2006.06.23.


Az MKSZ Strandkézilabda Bizottsága idén nyáron már negyedik alkalommal rendezte meg a strandézilabda Magyar Kupát. Az eseményre 2006. június 17-18. között, már hagyományosnak mondhatóan a Vonyarcvashegyi Lidó-strandon került sor, hat női- és férfi csapat részvételével.

A csapatok körmérkőzéses rendszerben küzdöttek meg egymással. Ragyogó időben, kiválóan előkészített pályákon zajlottak a mérkőzések. Az érdeklődők magas színvonalú, izgalmasabbnál izgalmasabb csatákat láthattak. A strandkézilabda egyre népszerűbb magyarországon, s hazánkat szép eredményekkel képviselik külföldön is csapataink.
 Az eredményhirdetésen részt vett Seffer József polgármester, Pintér István a Zala megyei Kézilabda Szövetség elnöke, Hegyi János a Vonyarcvashegyi SE elnöke.

Fehérvári vonatkozása is volt az elmúlt hétvégi eseményeknek, a Szenyoriták csapatában ismerős arcokkal találkozhattunk: Fekete Csilla és Őri Edina aktív cornexis játékosok mellett Virincsik Anasztázia, Brecska Barbara, valamint Szőke Szilvia lőtték a gólokat a homokban.

"Tavaly meglepetésre elsők lettünk, idén azonban sajnos nem sikerült a címvédés. Az ötödik hely ellenére nem vagyunk elkeseredve, egy nagyon jó hétvégét töltöttünk el Vonyarcvashegyen. A mérkőzésekre való felkészülések, edzések, valamint maguk a mérkőzések nagyon jól szolgálják azt a feladatot is, hogy a bajnokság pihenő időszakában is formában tudjunk maradni. Külön örültem, hogy a strandkézilabda válogatott vezetői meghívtak a válogatottba, így csütörtöktől velük edzem Pakson. Remélem az itt szerzett tapasztaklatokat is tudom majd hasznosítani a Cornexiben az ősszel induló bajnokságban." -mesélte Fekete Csilla.

"Mikor szóltak a lányok, hogy van egy ilyen lehetőség, igent mondtam. Meg kellett szoknom a strandkézi szabályait, de hamar belejöttem. Jó volt a társaság, jó meccseket játszottunk, tetszett." összegzett Őri Edina.
  
Női csapatok: Szenyoriták, Nagyatád Hyundai BHT, Ferrecirk, Beach Girls, Szombathelyi FSE, Global Hungary Beach Handball
   
Férfi csapatok: Winterthur BHC, Turul Sport 2000, Letenye Hyundai BHT, Erima Dabasi Dinamit, Speckó Time, Fradi Beach Boys

Képgaléria...

Fotók: MKSZ, D.V.C.

cornexikezilabda.hu


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. június
HKSzeCsPSzoV
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP