Holnap indul a Szuperliga-túra 2006.12.20.


Csütörtökön a Hypo Niederösterreich, szombaton a Krim Ljubljana, azaz Európa két topcsapata lesz a Cornexi-Alcoa-HSB Holding ellenfele a Szuperliga-túra során. A Hypo-Cornexi mérkőzésre a belépés ingyenes! Mivel a Hypo csarnoka a Shopping City Süd szomszédságában van, a meccs kiváló alkalmat kínál a szurkolóknak az utolsó karácsonyi bevásárlás kézilabdával történő kombinálására.

Vura József, a Cornexi vezetőedzője:

„Nagyon kemény munka közben vagyunk, kedden és szerdán engedtem egy kicsit pihenni a játékosokat, az utolsó két edzés inkább rövidebb, ellenben pörgős volt. Akad egy kis gond a csapat háza táján, mert Sonata nyakhúzódása kiújult, így nem valószínű, hogy pályára léphet. Szabina is egyhetes betegség után, késve tudott csak csatlakozni a felkészüléshez, így ő három edzéssel a háta mögött fog játszani.

Azt várom a csapatunktól, ami talán a legfontosabb, hogy legyen tartása a két BL-indulóval szemben. Úgy gondolom, hasonló erősségű csapat lesz a január 6-i KEK-ellenfelünk, a Valcea is, amire nagyon készülünk. Most tartunk az alapozás negyedik hetében, és úgy tervezzük, ütemezzük, hogy erre a meccsre legyenek legfrissebbek a lányok. A mostani két találkozó erőfelmérésre kitűnő lesz. Azt ki merem jelenteni, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, ennek ellenére szeretnénk nagyon jó meccseket játszani.

Csütörtökön egy rövid átmozgató edzést követően tíz órakor indulunk a hosszúhétvégés túránkra Bécsbe, ahol fél ötkor játszunk a Hypo ellen. Másnap pedig átmegyünk Ljubljanába, ahol edzünk, alszunk és szombaton négykor lépünk pályára a Krim ellen. Éjjel érünk haza – mondhatni beesünk a karácsonyfa alá, mi leszünk az ajándék.„

Presstige Média


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2020. december
HKSzeCsPSzoV
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP