Királyi szereplés a gálán

2006.12.31.


Idén Budapesten került megrendezésre a kézilabdázók ünnepének titulált E.ON Kézilabda Gála, melyen egyaránt jelen voltak a sportágban tevékenykedők és a sportágért szenvedélyesen szurkolók. A könnyed mérkőzésekről és a látványos bemutatókról természetesen nem hiányozhattak a Cornexi kézilabdázói sem. Balogh Beatrix, Kenyeres Fanni és Tápai Szabina egyaránt sikeresen képviselték klubjukat.

Balogh Bea és Kenyeres Fanni idén sem maradhatott ki a gála fénypontjának számító All-Star-mérkőzés keretéből, köszönhetően a hűséges szurkolók szavazatainak. A Királyok-Ászok derbin a Cornexi válogatott kiválóságai a koronázó városból érkezvén természetesen a Királyok együttesének színeiben léptek pályára, és találataikkal segítették csapatukat a győzelem felé. Ahogy az már lenni szokott az ilyen gálameccseken, a rendes játékidő végeztével döntetlent mutatott a kijelző. Az azt követő, mindent eldöntő büntetődobások azonban a Királyok győzelmét hozták, így Fanni és BB társaival együtt flitteresőben búcsúzhatott a 2006-os kézilabda-évtől.

Kenyeres Fanni

“Idén is egy fantasztikus hangulatú, színvonalas, igazán nagyszabású rendezvényt szerveztek a kézilabda rajongóinak és nekünk játékosoknak. Nem csak szórakoztattunk, hanem szórakoztunk is, hiszen társaimmal együtt nagyon jól éreztük magunkat, sokat nevettünk. Azt már az elején tudtuk, hogy a meccsnek tétje is van, valakinek győznie kell – a két csapat küzdelme ezért izgalmasan alakult. Persze, ha nem a győztes oldalra kerülök, akkor sem történt volna semmi, hiszen ez az egész arról szólt, hogy ünnepeljük a kézilabdát. Mindig jó dolog ennyi szurkoló előtt játszani, gólokat szerezni.

Egy kicsit beteg vagyok, így most a szilveszter pihenősebben telik. Nem terveztem semmit, ez is ugyanolyan nap, mint a többi, pár ismerősömmel és barátommal elmegyünk egy étterembe beszélgetni egyet. Ráadásul mivel harmadéves vagyok a suliban, és hátra van még pár szigorlatom, a tankönyveket is sűrűbben kell forgatnom.”

Balogh Bea

“Az igazat megvallva első pillanatban nem sok kedvem volt elmenni, mert nem nagyon szeretem a túl sok szereplést. Nagyon örülök, hogy végül részt vettem a gálán, mert jól éreztem magam. Fantasztikus, hogy ennyien eljöttek szurkolni, igazi kézilabdaünnep volt. Olyan régi ismerőseimmel is találkozhattam, akikkel együtt játszottam a válogatottban, mint Kökény Bea vagy Pádár Ildi és még sorolhatnám a neveket. Örültem nekik, jó volt beszélgetni velük egy kicsit.

A család most nem volt velem, hazamentek Erdélybe, mert a Magyar Ligaválogatott és Székelyföld válogatottja játszott egymással jégkorong-mérkőzést Gyergyószentmiklóson, úgyhogy Csabi és Panna oda mentek, majd negyedikén jönnek haza. A Szilvesztert így egy csendes házibuliban töltöm az egyik barátnőmnél.

Az első edzésünk másodikán lesz, és az a hét már a Valcea-meccs jegyében telik. Nekik van nagyobb esélyük a győzelemre, de mi szeretnénk mindenképpen meglepetést okozni. Sokat dolgoztak a lányok az idő alatt is, amíg én a válogatottban voltam, és remélem, ennek meg lesz a gyümölcse.”

Tápai Szabina

Tápai Szabina már visszajáró vendég a Kézilabda Gálán, legutóbb a szépségkirálynő címet vihette haza a hozzá járó koronával, most azonban egy sokkal sportosabb ajándékkal, egy kerékpárral gazdagodott a „Bombázó” címet elnyert játékos. A női ügyességi versenyen ugyanis öt lány közül Szabina volt az egyetlen, aki betalált az elbarikádozott kapuba. A boldog győztesnek azonban hirtelen kisebb gonddal kellett megbíróznia – nevezetesen valahogy hazaszállítani a váratlan nyereményt.

“Azon szerencsések közé tartozom, aki valamilyen formában, mindig részt vesz a rendezvényen, és minden évben jól érzem magam a gálán. Ez a sport ünnepe, és szerintem hasznos a sportágnak, a játékosoknak és a szurkolóknak, ha az év végén összejövünk, és kicsit lazábban, mint egyébként szoktunk, kézilabdázunk, szórakozunk, élvezzük a társaságot.

A kerékpár már egy murisabb történet volt. Ha valaki látta, biztos jól szórakozott, amikor a párommal nem kevés ideig tuszkoltuk a kocsi hátsó ülésére. Mindenfelé lógott a kerék, próbáltuk összehajtani amennyire csak tudtuk, de végül sikerült, és rendbe hazahoztuk. Örültem, hogy megnyertem ezt az ügyességi versenyt. Amikor találkoztam a lányokkal, azon nevettünk, hogy igazából senki sem készült erre a feladatra. Így mindenki az erősségre ment rá, ha már a lyukba nem találunk be. Szerencsére nekem ez az utolsó dobásnál sikerült. A gála után Budapesten maradtunk, ott előszilvesztereztünk, úgyhogy mára marad a pihenés.”

Presstige Média
Fotó: V-Man, Presstige Média


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. május
HKSzeCsPSzoV
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP