Meccs utáni nyilatkozatok 2007.01.15.


A Cornexi-Alcoa-HSB Holding súlyos vereségével végződött KEK-visszavágó után a sajtótájékoztatón résztvevő Petra Válova és az első találkozón agyrázkódást szenvedő, de a vasárnapi találkozón így is a csapat rendelkezésére álló Kristina Trishchuk nyilatkozott a valceai mérkőzésről.

A Cornexi játékosai közül a négygólos Petra Válova állta a román újságírók kérdéseit a meccs utáni sajtótájékoztatón:

Mi volt a fő oka a csapata gyenge teljesítményének?

„Elsősorban gyengén védekeztünk, hiányzott az összhang a védőjátékosok között. Másrészt a támadásaink végén kidolgozott helyzeteink közül sokat hagytunk ki.”

Megijedtek az Önöket fogadó hangulattól?

„Egyáltalán nem ijedtünk meg. Bár a nézők természetesen a hazai csapatot buzdították, fantasztikus volt a szurkolásuk. Én személy szerint hozzá vagyok szokva az ilyen atmoszférájú mérkőzésekhez, mert a pályafutásom alatt számos ilyen meccsen játszottam.”


A székesfehérvári találkozón a Steluta Lucával történt ütközés nyomán agyrázkódást szenvedő Kristina Trishchuk szereplése sokáig kétséges volt a romániai visszavágón, de a Cornexi orosz átlövője végül vállalta a játékot, és a csapata egyik legjobbjának bizonyult. A mérkőzésről a következőket mondta:

„Egytől-egyig gyenge teljesítményt nyújtottunk. Ugyanakkor nem mondhatom azt, hogy nem küzdöttünk volna – mindenkin láttam az akarást. Utólag azt kell, hogy mondjam, az ellenfelünk nagyon tetszett nekem. Minden játékosa egy sztár, mégis mindenki a csapatnak rendeli alá magát. Ezért is ilyen erősek.

A súlyos vereség ellenére tudom, hogy meglesz az eredménye annak a rengeteg munkának, amit Józsi végeztet velünk.”

cornexikezilabda.hu
Fotó: V-Man


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. május
HKSzeCsPSzoV
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP