Cornexi: „A mi autónk” 2007.01.16.


Az Autobahn három Suzuki gépkocsit bocsátott a Cornexi-Alcoa-HSB Holding rendelkezésére a két fél között köttetett szponzori szerződés értelmében. A Cornexi-Ljubljana meccs szünetében jelképesen felvillanó slusszkulcsok most igazi autókká váltak. Az új családtagok budapesti átvételére elkísértük Balogh Beát, Siti Beát és Sugár Timit.

„A három Suzuki, amit az Autobahn biztosított a számunkra, a klub életének gyakorlati intézésben fog hatalmas segítséget nyújtani, köztük olyan helyzetekben, amikor például Budapesten kell ügyeket intéznünk, illetve amikor valamelyik játékosnak támad szüksége egy autóra. Az ilyen jellegű támogatás bevett szokás a csapatok szponzorálásának a területén, és nagy jelentőséggel bír a napi feladatok megoldásában. – nyilatkozta Siti Bea, a Cornexi technikai igazgatója.”

Sugár Tímea, a fehérváriak válogatott hálóőre és kapusedzője köztudottan szereti az autókat. Susu a következőket fűzte hozzá Bea nyilatkozatához: „Mindig nagyon jó érzés, ha a segítséget kapunk. Természetesen annak is örül az egész klub, ha ez négy keréken, autó formájában érkezik. A mindennapokban sok segítséget jelent ez a támogatás, és boldog vagyok, hogy gondoltak ránk. Én személy szerint a biztonságos autókat kedvelem, és ahogy hallottam, ez az új Swift nagyon jó törésteszttel rendelkezik, bár soha nem szeretném kipróbálni ezt a tulajdonságát, mégis ennek tudatában nyugodtan ülök bele. Az új imázs nagyon tetszik, formás kis autó, és minden benne van, amire a vezetőnek szüksége lehet.”

Csikós Attila, ügyvezető igazgató az Autobahn képviseletében foglalta össze pár szóban az együttműködés lényegét: „Az Autobahn egy autókereskedelmi központ, ahol szeretjük a sportot, ezért döntöttük úgy, hogy támogatjuk a Cornexit – nem csak anyagilag, hanem autókkal is a sportolók könnyebb és eredményesebb felkészülése érdekében. Mindenképpen hosszútávban gondolkozunk, ami legalább négy-öt éves támogatást jelent. Ez idő alatt szép sikerekhez szeretnénk hozzájárulni.”

Presstige Média


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. július
HKSzeCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP