Tápai Andi bajnok lett! 2007.05.08.


Tápai Andrea, a Cornexi kölcsönadott ballövő-irányítója bajnoki címet ünnepelhet az NBI/B-s Óbudai Goldberger SE csapatával. Igaz, még két mérkőzés hátra van, de a gárda már matematikailag behozhatatlan előnyre tett szert, így a következő szezonban biztos szereplői lesznek az első osztálynak. Andival a bajnoki címről és jövő évi terveiről beszélgettünk.

Hogy érzed, bejöttek a számításaid az óbudai csapatnál?

„Igen. Nagyon jól érzem magam a csapatban, sok a fiatal, így a környezetem nagyon szuper. Sajnos, amikor a Goldbergerhez igazoltam egy kis ujjsérülés hátráltatta a munkámat négy héten keresztül, de most már minden rendben. Szerencsére nagyon jó a csapat, így megnyertük a bajnokságot is. Igaz van még hátra két meccsünk, de matematikailag már elvehetetlen tőlünk a bajnoki cím.”

A következő szezonban Cornexinél vagy a Goldbergernél láthatunk majd rendszeresen pályán az NBI-ben?

„Nagyon örülök, hogy megkeresett a Goldberger, a tárgyalások folynak, és nagyon valószínű, hogy maradok. Boldogok vagyunk, hogy az egyesület tudja vállalni az NBI-es szereplést, így ez azt is jelentheti, hogy jövőre a Cornexivel egy bajnokságban fogok játszani.”

Most ballövő poszton vagy, ez a feladat várna Rád a jövőben is?

„Nem, a következő szezonban már biztosan irányítóként számítanának rám Óbudán. Úgy érzem, hogy a fejlődésemet mindenképpen az szolgálja, ha maradok. Most rendszeresen játéklehetőséget kapok, nekem pedig erre van szükségem. Olyan szintű játékos még nem vagyok, hogy a Cornexi elsőszámú csapatában meghatározó lehessek. Ez egy jó lehetőség, hogy az NBI alsóházában hozzászokjam egy más szintű játékhoz, hiszen nagy csapatokkal, profi játékosokkal szemben is lesz lehetőségem bizonyítani.”

Gondolom, a családod támogat ebben...

„Igen, és szüleim is nagyon örülnek a sikereimnek. Már ki is találtuk, hogy ősztől egyik szülő a Cornexi, a másik pedig a Goldberger meccseken fog szurkolni, és majd mindig cserélnek, ki melyikre menjen.”

Felköltöztél már a fővárosba, vagy még mindig ingázol?

„Egyelőre Székesfehérváron lakom, délelőtt még a Cornexivel együtt edzem, mert úgy érzem, szükségem van a napi két edzésre. Úgyhogy ingázom. Természetesen a következő szezonra kialakul majd, hogy felköltözöm-e, minden a megállapodásoktól és lehetőségektől függ.”

Most, hogy megnyertétek a bajnokságot, hogyan tovább, van már programod a szünetre?

„Az utolsó két meccsünkre még teljes erőbedobással készülünk annak ellenére, hogy nincs tétjük. Azt követően biztosan lesz egy kis ünneplés is, majd következik a négyhetes pihenő. Ez idő alatt egy fantasztikus spanyolországi nyaraláson veszek részt, ugyanis a szüleim megleptek egy mallorcai utazással, ahová az egész család együtt megy majd.”

Presstige Média


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2023. június
HKSzeCsPSzoV
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP