TERSZOL: ”A mai meccs nehezebb lesz” 2007.08.17.


A Cornexi-Alcoa nyolcgólos győzelmet aratott tegnap a szerb Dinamo Petrohemija Pancevo ellen. A mérkőzés másnapján a fehérváriak két ötgólos játékosát, a jobbszélső Varga Katalinnal és az átlövő Laima Bernataviciutéval készítettünk rövid interjút.

„A csapattársak támogatása nagy segítséget jelentett. Örülök, hogy a szélre kijátszott helyzeteimet értékesíteni tudtam, és labdákat is szereztem. Összességében azonban nem valósítottuk meg teljesen azt, amit gyakoroltunk. A ma reggeli edzésen ezért igyekeztünk úgy készülni, hogy kiküszöböljük a tegnapi hibáinkat. A védekezésünk több eleme is jól működött, de a beállójukat nagyon sokszor meg tudták játszani. Viszont jól alkalmaztuk a leindítást.

Két súlyos sérülésem után tulajdonképpen most kaptam először lehetőséget az első csapatban, és így különösen fontos volt számomra, hogy jó teljesítményt nyújtsak.

A mai meccs nehezebb lesz a tegnapinál, jóval erősebb ellenféllel fogunk megmérkőzni, ezért mindenképpen javítanunk kell a játékunkon.” – nyilatkozta Varga Katalin.


„Jól érzem magam a középső védő pozícióban. Az FTC elleni meccsen még szokatlan volt számomra ez a poszt, de azóta sokat javultam, Kristinával is egyre inkább összhangba kerülünk. Ebben nagy szerepe van annak, hogy a társak folyamatosan segítenek, tanácsokkal látnak el. Támadásban, úgy érzem, még nem értem el a lehetőségeim hátárát, de ebben is érzem a formám javulását.

A környezetet, ezt a magas kézilabda-kultúrát is meg kell szoknom. Számomra hihetetlen, hogy egy edzőmérkőzésre, mint a Zhaporozhye elleni volt, ennyi szurkoló kíváncsi. De nagyon tetszik, ahogy az emberek imádják itt a kézilabdát, és ahogy bennünket buzdítanak.” – összegezte Laima Bernataviciute az eddigi benyomásait.

Presstige Média
Fotó: V-Man


© 2009 Fehérvári Kézilabda Club - Minden jog fenntartva.
ESEMÉNYEK
2024. június
HKSzeCsPSzoV
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
FACEBOOK

Szerencsejáték Zrt.
 
AJÁNLÓ

 

BERICAP